Bli med å reise til Israel våren 2022!

Bli med oss å reise til Israel 1.-8. juni 2022. I Israel vil vi gå i Jesu fotspor – se og være på steder der han vandret. Vi vil ha en guide som underviser oss om hva som skjedde på de ulike stedene vi besøker. Det er helt spesielt! I tillegg kan det bli aktuelt med en tur til Hellas i vinterferien. I Hellas har vi tidligere vært med på et hjelpearbeid blant flyktninger, forkynt evangeliet på gatene o.l.

Fakta om Israel

2% Kristne

Ca. 2 % av israelerne er kristne. Blant dem er 77% arabere.

Flest museer

Israel har flere museer per innbygger enn noe annet land i verden.

Sunt kosthold

Israelerne spiser mer frukt og grønnsaker enn noe annet folk i verden.

verdens laveste

Dødehavet er det laveste punktet på jorden, 415 muh.

Opplev stedene du har lest om i Bibelen på nært hold og få et mer levende forhold til bibelhistoriene. Sammen vil vi be for og støtte folket der!

Guds hjerte for Israel

I Romerbrevet kapittel 9:4-5 skriver Paulus om hvordan han lengter etter at jødene skal få kjenne Jesus som sin frelser: «De er israelitter; de har retten til å være Guds barn, og herligheten, paktene, loven, tempeltjenesten og løftene tilhører dem. De har fedrene, og fra dem stammer også Kristus, han som er Gud over alt, velsignet i all evighet. Amen.»

I kapittel 11:29-32 fortsetter han å fortelle om hvordan Israel skal bli frelst: «For Gud angrer ikke sine nådegaver og sitt kall. Dere var en gang ulydige mot Gud, men nå har dere fått barmhjertighet fordi de andre var ulydige. På samme måte har de nå vært ulydige, men den barmhjertighet dere har fått, skal føre til at også de nå får barmhjertighet. Gud lukket alle inne i ulydigheten for å kunne forbarme seg over alle.»

 

Reise til Israel